kandallo webaruhaz logo

Facebook

Elektromos kandalló tűzterek

elektromos kandalloSokan vannak, akiknek sajnos nincs lehetőségük arra, hogy otthonukba beépíttessenek egy kandallót. Ennek lehet, hogy a helyhiány az oka, de az is előfordulhat, hogy a kémény paraméterei nem megfelelőek egy ilyen szilárd tüzelésű rendszer telepítéséhez. Azonban nekik sem kell lemondaniuk azon meghitt hangulatról, melyet a kandallóban pislákoló tűz látványa jelenthet, hiszen az elektromos kandalló tűzterek pont az ő számukra kínálnak valóban hatékony alternatívát.

És hogy mit is kínál pontosan egy elektromos kandalló tűztér? Elsősorban a kandallóban lobogó tűz igéző látványát, mely még akkor is különleges hangulatot varázsolhat a lakásba, ha ezek valójában nem igazi lángok. A mai elektromos kandalló tűzterek ugyanis már rendkívül élethűen képesek imitálni a kandallóban lobogó lángot. A hatást a tűztérbe elhelyezett fahasábok, vagy éppen a kőszenet imitáló díszítő emelek teszik teljessé. És mivel valódi égés nincs, ezért füstgázok sem keletkeznek, vagyis egy elektromos kandalló tűztér üzemelése független mindenféle füstelvezető rendszertől. Csupán egy hálózati áram csatlakozóra lesz szükségünk, és már fel is "lobbannak" a lángok kandallónkban.


Talán sokak számára meglepő lehet, de az elektromos kandalló tűzterek nem csak díszítésre szolgálhatnak, hiszen hő termelésére is képesek. Egy elektromos kandalló tűztér, nyilván típustól függően, akár 2-3 kW-os teljesítményre is képes lehet, melynek köszönhetően kiegészítő fűtésként is megállják helyüket. Azonban ha nem szeretnénk ezzel túlságosan terhelni villanyszámlánkat, akkor kikapcsolhatjuk a fűtési funkciót, így nincs más dolgunk, mint gyönyörködni a látványban.

Elektromos kandalló tűztér kínálatunk


Szeretne többet tudni az általunk forgalmazott elektromos kandalló tűzterekről? Keressen minket elérhetőségeinken.

Vissza