kandallo webaruhaz logo

Facebook

A hordozható kályhák előnyei

Az igaz, hogy az olajkályhák mobolisak, de ettől függetlenül senki se fogja csak úgy naponta ide-oda pakolászni, ahogy a kedve tartja, hiszen nem szabad megfeledkezni arról, hogy azért ezeknek van súlya. Másrészt nagyon sokan azt hiszik, hogy olyanok mint az olajradiátorok, pedig ez egyáltalán nem így van.

A hordozható kályhák csak is azért mobilisak, mert nincs fix talpazathoz hozzáépítve. Most sokakban felmerülhet a kérdés, hogy miért is jók a hordozható kályhák, ha nem lehet bármikor arrébb rakni. Nagyon jó példa erre a költözés, illetve felújítás. Így arrébb lehet rakni a kályhát és nincs útban. Persze az ember nem költözködik olyan sűrűn életében vagy épít új házat vagy éppen újítja fel azt. Ezen kályhák előnyei sokkal többen merül ki, mint a hordozhatóság.

Nem szabad elfelejteni, hogy lényeges méretbeli különbségek vannak, hiszen ezek a kályhák sokkal kisebb helyet foglalnak, mint a hagyományos társaik. Másrészt kisebb méretüktől függetlenül, teljesen jól megállják a helyüket otthonunkban, mint elsődleges fűtőrendszer.

A kisebb méret ugye kisebb füstelvezetőt is eredményez. De ez miért is jó? Mondjuk felújítás során az új béléscső, valamint a szigetelés miatt a kémény hasznos keresztmetszete lecsökkent, akkor egy hordozható kályha jelentheti a megfelelő megoldást.
Megosztás
Vissza